Hírlevél

Creative Photolab szerkesztő

A CREATIVE PHOTOLAB JELENLEG AZ EGYIK LEGTÖBB FUNKCIÓVAL BÍRÓ KREATÍV FOTÓS SZERKESZTŐPROGRAM. NEM CSAK SZÁMÍTÓGÉPRŐL, HANEM KÖZVETLENÜL A LEGNÉPSZERŰBB KÖZÖSSÉGI ÉS FOTÓS OLDALAKRÓL – FACEBOOK, FACEBOOK, FLICKR, INSTAGRAM ÉS PICASA – IS KÖZVETLENÜL ELÉRI KÉPEID. A HAGYOMÁNYOS FOTÓNAGYÍTÁS TERÉN ÓRIÁSI MÉRETVÁLASZTÉKOT BIZTOSÍT, A KREATÍV TERMÉKEK KÍNÁLATA ÉS SZABAD SZERKESZTHETŐSÉGÉBEN PEDIG TALÁN EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGEKET BIZTOSÍT FELHASZNÁLÓINAK. MEGRENDELÉSKOR CSAK VÁLASZD KI A HOZZÁD KÖZELI ÜZLETÜNKET, A KÉSZ TERMÉKET OTT VEHETED ÁT.

A Creative Photolab Windows©7 és fejlettebb operációs rendszereken működik.
(.net4 megléte szükséges) Letöltéshez kattints az ikonra.

KÖZÖSSÉGI KÉPEK

Már nem csak saját gépedről tölthetsz fel fotókat. Pár kattintással elérhetők a Facebook, Flickr, Instagram és Picasa képek is.

KORREKCIÓK, EFFEKTEK

Igazíts a színeken, korrigáld a vörös szemeket, használj színeffekteket egyszerűen és gyorsan. Minden eszközt biztosítunk.

SABLONOK, VARÁZSLÓK

Készíts kész fotókönyvet vagy dekorációt akár két perc alatt! Modern, klasszikus vagy művészi stílusú terméket szeretnél? Pár kattintás.

FEJLETT SZERKESZTŐ

Dobd fel alkotásaid ábráinkkal, írj bele szöveget bármelyik, a gépedre telepített betűtípussal. A lehetőségek korlátlanok.

KÉPESZKÖZÖK

Hatékony és rugalmas eszköztár a képek alakításához. Négyzetes, kör, ovális kivágás, forgatás, tükrözés…

PROFI GALÉRIA

Adj hozzá, nagyíts bele, szerkeszd, effektezd képeid akár már a galériában, akár mielőtt eldöntenéd milyen terméket készítesz belőlük.

FOTÓRENDELÉS

Pár kattintással egyszerűen rendelhetsz nagyításokat számos méretben. Akár képenként módosíthatod a képkivágást.

3D ELŐNÉZET

Nem kell a képzeletedre bízni, hogyan fog festeni amit készítettél, valós környezetben is megnézheted, mielőtt megrendelnéd.

BŐVÜLŐ KÍNÁLAT

A Kreatív Fotolab folyamatosan fejleszti és bővíti termékpalettáját, és új termékei automatikusan elérhetők a szerkesztőben.

Creative Photolab HOTLINE

Ha kérdése van a letöltő programmal kapcsolatban, hívja az alábbi telefonszámot:
+36 20/356-5550
Munkanapokon 9:00-17:00

Minden jog fenntartva 2008 Győrfotó Kft, Győr, Jedlik Ányos u. 6-8.
Telefon.: 96/524-960 Fax: 96/524-961, E-mail: info@gyorfoto.hu