Hírlevél

Panoráma fotókönyv fényképes borítóval

Különleges panoráma fotókönyv illesztés nélkül nyíló oldalakkal

Panoráma fotókönyv illesztés nélküli, egybefüggő oldalpárokkal

Panoráma fotókönyv

Panoráma fotókönyveink különleges nyomási és kötészeti eljárásuknak köszönhetően illesztés nélküli, egybefüggő oldalpárokból állnak, így kiváló lehetőséget teremtenek széles formátumú képek minőségi megjelenítésére. Kínálatunkban nem csak fekvő elrendezésű méreteket találsz, hanem a hagyományos könyvformátumnak megfelelő álló arányú könyveket is, így bármilyen témát kényelmesen feldolgozhatsz az átfutó képek megszakítása nélkül. Ezek a könyvek ún. keménytáblás könyvkötéssel, egyedi kézi munkával készülnek a legmagasabb minőségi igények szerint. Fényképes borítójuk szabadon szerkeszthető, igény szerint rendelhetsz fényes vagy selyemfényű fóliát. Ezeket a könyveket letölthető szerkesztőnkből tudod megrendelni, amit ide kattintva tudsz letölteni. Négy munkanap múlva már át is veheted üzleteink egyikében.

Panoráma fotókönyv A4 fekvő
Panoráma fotókönyv A4 álló
Panoráma fotókönyv 21x21 cm

Látványos különbség, látványos könyvek

Egy igényes album gyakran használ – akár háttérként, akár fő témaként – oldalpárokat kitöltő, vagy oldalpáron átnyúló képeket. Ezek kifogástalan megjelenítésére ideális a panoráma fotókönyv.

Hagyományos fotókönyv nyitott oldalpárja

Az oldalpárt kitöltő, vagy átnyúló képek egy része a könyv közepén az ismert módon egymás felé fordul az oldalpárokon. Ez vastagabb könyveknél akár centimétereket is elvehet az átmenő képekből és csökkentheti a könyv élvezeti értékét. A hagyományos és gyors fotókönyveknél ezért általában szerkesztéskor a témán oldalanként kötés felőli margót alkalmazunk, és főleg arcok, emberábrázolások esetén kerüljük az oldalpáron átnyúló képek alkalmazását, vagy gerinc közelébe helyezésüket. A háttérszínek, -minták, -képek itt is bátran lehetnek oldalpáron átnyúlók, alkalmazásuk segít összefogni és hangulatossá tenni az oldalakat és esetükben nem zavaró az enyhe kötési veszteség.

Panoráma fotókönyv nyitott oldalpárja

Ennél a kötészeti eljárásnál a könyv összehajtott oldalpárjait hátoldalukkal egymáshoz ragasztjuk, így a nyitott oldalpárok vágás nélküli felületet képeznek. A képek nem szakadnak meg, és a minőségi fotópapír-anyagnak köszönhetően a hajtás minimális deformációval jár. A kinyitott könyv könnyebben "síkba fekszik", borítója és lapjai nem hajlanak fel a gerinc összetartó ereje folytán, a nyitott könyv tehát a választott oldalpárnál sima felületet adva nyitva marad. Alkalmazását persze nem csak panorámaképekhez ajánljuk, művészi reprodukcióknak, igényes, egyedi portfólióknak, hatásos promóciós anyagoknak, üzleti dokumentációknak is tökéletes hordozója.

A legmodernebb technika, egyedi kötészet így készül egy panoráma fotókönyv fényképes borítóval

Rendelésed a digitális nyomdatechnológia egyik legfejlettebb gyártósorán halad keresztül. A magas szintű automatizálás mellett folyamatos emberi figyelem követ minden gyártási fázist.

Nyomtatás egy nagy kapacitású professzionális fotónyomtatón

Rendelésed szoftverünkből a világszerte ismert HP cég Indigo digitális nyomdarendszerébe érkezik. Itt az általad választott papírra tökéletes színhelyességgel és gondossággal elkészülnek a belív (a könyv borítók közé kötött belsejének) lapjai. A borítóra tervezett képeid az egyedi követelményeknek megfelelően ezzel párhuzamosan szintén tökéletes fotóminőségben kinyomtatják.

Gondos ellenőrzés, tökéletes minőség, kézműves kötészet

A legkiválóbb gépek mellett sem bízunk mindent a gépekre. A magas szintű minőségellenőrzést tapasztalt szakemberek végzik minden egyes nyomaton. A borítók és belívlapok ellenőrzés és összehordás után a kötészetre kerülnek, ahol minden egyes darabot kézi munkával keménytáblás kötéssel látnak el.

Egyedi vagy kis példányszámú könyvek profiknak

Fényképes borítójú fotókönyveink egyenértékűek bármelyik, könyvesboltban kapható kiadvánnyal. Kötésük, fóliaborításuk, papírminőségük a kereskedelembe kerülő legjobb könyvekkel is felveszi a versenyt. Szerkesztőszoftverünk szinte korlátlan lehetőségei lehetővé teszik professzionális kiadványok készítését akár egyedi, vagy kis példányszámú kiadásban, korlátlan utánrendelés lehetőséggel, minimális rendelési korlát nélkül.

Fényképes borítójú fotókönyveinket négy munkanap alatt készítjük el, letölthető szerkesztőnkből rendelheted. ide kattintva letöltheted szerkesztőnket.

Minden jog fenntartva 2008 Győrfotó Kft, Győr, Jedlik Ányos u. 6-8.
Telefon.: 96/524-960 Fax: 96/524-961, E-mail: info@gyorfoto.hu